- 3 αβοκάντο ώριμα
- 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
- 1/2 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 1/2 κρεμμύδι
- 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο
- Λίγο τριμμένο κόλλιανδρο
- 3-4 σταγόνες ταμπάσκο
- Αλάτι
Ύστερα προσθέτουμε το αβοκάντο, χωρίς τη φλούδα και το κουκούτσι του, το αλάτι, το χυμό λεμονιού και το ταμπάσκο.
Τα χτυπάμε για περίπου 1/2 λεπτό μέχρι τα υλικά να δέσουν. Τέλος το αφήνουμε στο ψυγείο για να κρυώσει.
No comments:
Post a Comment