Στιβαγμένα χαρτιά σε συρτάρια που αποφάσισα να τα μεταφέρω σε ηλεκτρονική μορφή και να τα μοιραστώ μαζί σας

Tuesday, September 21, 2010

Τηγανιτά μανιτάρια

Υλικά
  • 1 κουτί μανιτάρια φρέσκα
  • Σκόρδο
  • Λάδι
  • Αλάτι
Σε ένα μπωλ φτιάχνουμε χυλό από νερό κι αλεύρι. Ρίχνετε αλάτι κι αν θέλετε σκόρδο. Αφού έχετε κόψει τα φρέσκα μανιτάρια σε χοντρές φέτες, τα ρίχνετε στο χυλό κι ανακατεύετε για να καλυφθούν όλα καλά. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και τα ρίχνετε ένα-ένα μέσα. Μόλις πάρουν χρώμα τα βγάζετε σε ένα χαρτί για να απορροφηθεί το λάδι..

No comments:

Post a Comment