- 12 κομμάτια πανσέτες
- 4 κουταλιές λάδι
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- 1 κουταλιά μέλι
- 350 ml γλυκό κρασί
- αλάτι, πιπέρι
Προτιμήστε ένα τηγάνι που να έχει καπάκι για να μην χάσουν τα υγρά τους και να μείνουν μαλακιές. Ρίχνετε το λάδι, αφήνετε να πάρουν μία βράση και στη συνέχεια προσθέτετε τη μουστάρδα και το μέλι. Χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και μαγειρεύετε προσεχτικά μην σας κολλήσουν. Σε 15 λεπτά οι πανσέτες σας είναι έτοιμες!
Προτίμησα αντί για τριμμένο πιπέρι, κόκκους πιπεριού, εξαρτάται πόσο καυτερό το θέλετε.
No comments:
Post a Comment