Στιβαγμένα χαρτιά σε συρτάρια που αποφάσισα να τα μεταφέρω σε ηλεκτρονική μορφή και να τα μοιραστώ μαζί σας

Saturday, September 18, 2010

Καραμελωμένες πανσέτες

Υλικά
  • 12 κομμάτια πανσέτες
  • 4 κουταλιές λάδι
  • 2 κουταλιές μουστάρδα
  • 1 κουταλιά μέλι
  • 350 ml γλυκό κρασί
  • αλάτι, πιπέρι
Στρώνετε τις πανσέτες σε ένα μεγάλο τηγάνι και τις περιχύνετε με το κρασί, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και τις αφήνετε να βράσουν με το κρασί για 15 λεπτά σε δυνατή φωτιά.













Προτιμήστε ένα τηγάνι που να έχει καπάκι για να μην χάσουν τα υγρά τους και να μείνουν μαλακιές. Ρίχνετε το λάδι, αφήνετε να πάρουν μία βράση και στη συνέχεια προσθέτετε τη μουστάρδα και το μέλι. Χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και μαγειρεύετε προσεχτικά μην σας κολλήσουν. Σε 15 λεπτά οι πανσέτες σας είναι έτοιμες!




Προτίμησα αντί για τριμμένο πιπέρι, κόκκους πιπεριού, εξαρτάται πόσο καυτερό το θέλετε.

No comments:

Post a Comment