Υλικά
Βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο κι έπειτα το αφαιρούμε από το τηγάνι. Δυναμώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι και βράζουμε μέχρι να μειωθούν τα υγρά και περιχύνουμε το κοτόπουλο.
*Garam Masal μπορείτε να προμηθευτείτε από καταστήματα μπαχαρικών, όπως Μπαχάρ, Ελιξίριο κ.λ.π.
- 2 φιλέτα κοτόπουλο
- 1 κουταλιά της σούπας Garam Masala*
- Μισό κεσεδάκι γιαούρτι
- 1 μεσαίο κρεμμύδι
- Αλάτι
Βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο κι έπειτα το αφαιρούμε από το τηγάνι. Δυναμώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι και βράζουμε μέχρι να μειωθούν τα υγρά και περιχύνουμε το κοτόπουλο.
*Garam Masal μπορείτε να προμηθευτείτε από καταστήματα μπαχαρικών, όπως Μπαχάρ, Ελιξίριο κ.λ.π.
No comments:
Post a Comment