Υλικά
- 1/2 φλυτζάνι νερό
- 2 κουταλιές σκόρδο
- μισή κουταλιά ηλιέλαιο ή καλαμποέλαιο
- 1 κουταλιά τσίλι πιπεριά
- 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
- 1/2 φλυτζάνι ξύδι
- 1 κουταλάκι κόρν φλάουρ
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το λάδι, το σκόρδο, την πιπεριά. Ανακατεύουμε για 1' λεπτό και στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό, το ξύδι και την ζάχαρη. Μόλις πάρει βράσει το μίγμα, περιμένουμε 5' λεπτά και αφού έχουμε διαλύσει το κορν φλάουρ σε λίγο κρύο νερό, το ρίχνουμε κι αυτό μέσα. Ανακατεύουμε έως ότου χυλώσει και κατέβαζουμε απο τη φωτιά.
No comments:
Post a Comment