Υλικά
- 5 ώριμες ντομάτες
- 2 μεσαία κρεμμύδια
- 1 κουταλιά ρίγανη
- 1 κουταλιά θυμάρι
- 1 κουταλιά μαιντανό
- 2 κουταλιές δυόσμο
- αλάτι
- πιπέρι
- αλεύρι όσο πάρει, μέχρι να γίνει κολλώδες το μίγμα
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπωλ. Αφήνουμε το μίγμα 1/2 ώρα να ξεκουραστεί στο ψυγείο και να δέσουν όλα τα υλικά. Κουταλιά-κουταλιά τηγανίζουμε και σερβίρουμε.
- 2 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουτ. του γλυκού ξερός βασιλικός
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Βάζουμε στο μπλέντερ τη φέτα, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το βασιλικό και προσθέτουμε από 1/3 του φλιτζανιού νερό και 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο,αλάτι και πιπέρι.
No comments:
Post a Comment